COOP Nord Vest - Jaktia Orkanger

Orkdalsveien 113 7302 Orkanger
knut.strand@coop.no
97 99 51 60

Om oss

I andre etasje på Amfi Orkanger finner du Jaktia Orkanger som er en fullsortiments sportsbutikk med fokus på jakt, fiske, friluft og våpen. Innerst i butikken ligger Jaktia som egen avdeling. Der vil du finne et smykkeskrin av en våpenavdeling hvor Knut Strand står klar til å gi deg svar på det meste innenfor våpen, ammunisjon, optikk og jakt. Utvalget er stort, og servicen upåklagelig! 

Knut
Knut har bred kompetanse innen jakt, våpen og skyting. Han er selv en allsidig og dyktig jeger som har jaktet det meste av små- og storvilt. Han er også aktiv innen jaktskyting både med hagle og rifle, hvor Nordisk Jaktskyting er høydepunktet. Han har deltatt på landslaget i Nordisk Jaktskyting flere ganger. Her har han brukt sin Browning B725 Pro Trap High Rib og sin Browning X-Bolt Varmint med KKC stokk. Knut er også leder for leirdueavdelinga i Orkla JFF, samt at han instruerer på jegerprøven og holder kurs på banen. Han er meget dyktig på Browning- og Winchestervåpen, og i våpengarderoben hans vil du finne alt fra Browning Maxus og B725 til X-bolt, BAR og T-bolt.

Åpningstider

  • Mandag-fredag 09-20
  • Lørdag 09-18
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing