Magne Landrø AS

Stillverksveien 1 2004 Lillestrøm
post@landro.no
64 84 75 75

Om oss

Magne Landrø AS ble startet i 1965 etter at offiseren Magne Landrø fikk kompaniskap i O.Moseng & Co med Oddvar Moseng. Moseng arbeidet som salgsmann, Landrø som børsemaker.
 
Magne Landrø har gått fra å være et beskjedent børsemakeri, til å bli en av innovatørene i bransjen. Foruten å være en av landets mest tradisjonsrike våpenforhandlere, er vi i dag en ledende totalleverandør innen våpen, jakt og friluft.
 
Dyktige medarbeidere
Ved siden av våre kunnskapsrike og dedikerte medarbeidere, er vi stolte av å representere flere verdensledende produsenter på sine felt. Med noen av bransjens flinkeste fagfolk i staben og markedets beste merkevarer i sortimentet, har vi funnet de viktigste ingrediensene i vår oppskrift på suksess.
 
Produsenter vi har tro på
Vi velger kun produsenter vi har tro på, og selger kun produkter som tilfredsstiller våre strenge krav til kvalitet og pris. Dessuten har vi til enhver tid det meste på lager - og kan som regel også skaffe andre produkter du er på utkikk etter. Med bred erfaring og høy kompetanse, tar fagfolkene ved vårt autoriserte verksted hånd om ditt våpen som om det var deres eget. I våre trivelige lokaler i sentrum av Lillestrøm, har vi både butikk, lager og verksted. Med alt du trenger under samme tak, er Magne Landrø AS midt i blinken for deg som foretrekker å få alle produkter og tjenester hos én og samme leverandør. Vårt omfattende sortiment har en unik bredde.

Offisiell Browning Master Dealer
Som Offisiell Browning Master Dealer gjennomfører betjeningen årlig kursing hos Browning. Her oppdateres de på produktene og får faglig generell påfyll, slik at du som kunde alltid er sikret best mulig hjelp når du skal handle nytt Browningvåpen.

Åpningstider

  • Mandag-fredag 09-17
  • Lørdag 10-14
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing