Jaktia Jessheim

Dampsaga Allé 6 2053 Jessheim
post@jaktiajessheim.no
63 94 75 00

Om oss

Jaktia Jessheim ligger sentralt plassert på Jessheim og er en av Norges største butikker for jakt-, fiske- og friluftsinteresserte. Her jobber 7 faste ansatte samt 4 ringevikarer med å gi deg den beste handleopplevelsen i markedet. Service er vårt viktigste fokus!

Jaktavdelingen
I jaktavdelingen finner du Even, Stig Olav, Harald, Tommy (Børsemaker) og Fredrik. Even, Stig Olav og Tommy holder fortet i det daglige og er de du mest sannsynlig vil se oftest når du er innom. Harald og Fredrik bidrar titt og ofte og er viktige ressurser for å få gitt kundene god service både på nett og i butikk. Jaktia Jessheim er en faghandel, hvor kunnskap og service står i høysetet. Dette skinner igjennom også i personene som jobber her. Lang fartstid i bransjen, solid egen erfaring både i skogen og på banen er en gjenganger hos alle våre selgere i jaktavdelingen!

Alt du trenger
Hos Jaktia Jessheim finner du alt du trenger til dine turer i naturen, enten du er jeger, fisker eller fjellentusiast. Vi har egne børsemakere, samt butikkpersonale med langt over 100 års erfaring fra jakt, fiske og frilufts-bransjen. Våre 1500 m² har et enormt utvalg, i alle prisklasser. Sammen hjelper vi deg å finne utstyret som passer nettopp dine behov.

Åpningstider

  • Mandag-fredag 10-17
  • Torsdag 10-19
  • Lørdag 10-15
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing