EMOD: Eberlestock Modular

Konseptet er like enkelt som det er genialt – utallige muligheter, men med lav vekt og god bærekomfort. 

La oss introdusere EMOD, et av markedets mest tilpasningsdyktige og anvendelig systemsekker. Med sine mange unike produkter og store utvalg av tilleggsutstyr kan du bygge og tilpasse sekken akkurat slik du ønsker. Alt etter hva du måtte foretrekke og faktisk trenge, slik at man er rustet for alle eventyr en legger ut på.

Fokus på organisering
Eberlestock er et høykvalitets produkt som blant annet er kjent for sitt store fokus på organisering og lav vekt. Med sine mange løsninger med lommer og MOLLE-system både inni og utenfor sekkene, har du god kontroll på alt utstyret du har med deg. Eberlestock produserer blant annet sekker for militæret, som krever det høyeste av kvalitet hva angår vekt, bæreevne og komfort, slitestyrke og anvendelighet. Det vil altså si at det er laget av materialer og bygget opp slik at de tåler hard og langvarig bruk.

Overlegen på vekt
Vekten er helt klart en av faktorene med EMOD som er verdt å belyse. Det finnes ikke et lettere alternativ med samme bærekomfort på markedet. På under 3kg har du 110L pakkrom, plass til rifla og allikevel har en kjempegod bærekomfort. Et ledende produkt på markedet.

Komponenter

F1 Mainframe

Sidelomme

Våpenholder

Vapor

Duffelbag

Drybag

EMOD oppsett

Eberlestocks unike og geniale modulsystemer, gir deg en fleksibilitet ulik alt annet. Du kan bygge sekken etter ditt ønske akkurat når det passer deg. De fleste ryggsekkene fra Eberlestock, kan enkelt kombineres for utallige behov. Nedenfor har vi satt opp noen av løsningene som vi anbefaler der vi bruker F1 Mainframe som utgangspunkt.

Expedition

Camper

Jegersekken

Villreinsekken

Kjøttjegeren

Tracker

Tilbehør

Hookup
sett

Forlengede
stropper

Bæreseler

Spenner
(Female)

Spenner
(Male)

Monteringssett
for kikkert

Hoftebelte

Skytestøtte

Topplokk

Pouch

Brystreim

Originale
stropper 

Eberlestoks video tutorials

Her kan du lære mer om Eberlestock sitt EMOD-system fra deres videotutorials. Her vil du lære litt om historien deres, de tar for seg F1 Mainframe, de ulike komponentene som finnes, hvordan  de kan settes sammen og hva som finnes av tilbehør. 

EMOD Del 1

EMOD Del 2

EMOD Del 3

EMOD Del 4

EMOD Del 5

EMOD Del 6

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing