Tenebraex linsebeskyttere

Tenebraex linsebeskyttere er kort og greit verdens beste. De er utviklet for militært bruk og dominerer dette markedet, hvor robusthet og funksjonalitet er essensielt. I motsetning til beskyttere i aluminium, knekker disse aldri om du dunker borti noe når lokkene er åpne, de fjærer unna. Tenebraex er torturtestet iht. Mil.Spec. på vibrasjoner og rekyl i temperaturområdet -40ºC til +49ºC. Lokk og rammer er av Santoprene, adapterne er i eloksert aluminium. Alt produseres i Canada.

Slik gjør du:

  1. Skru på et obektivadapter som passer på kikkertens innvendige gjenger, evt. som skrubar klemmering.
  2. Trykk på riktig linsebeskytter. Linsebeskytteren roteres enkelt i ønsket posisjon. Lokket har to posisjoner, åpent og åpent låst.
  3. Gjør tilsvarende på okularet

Bruk tabellen i linken under for å finne riktige linsebeskyttere til din kikkert. Finn kikkerten din, og klikk deg videre inn på riktig vare.

Det skal settes 4 deler på kikkerten, to adapterringer og to linsebeskyttere. Disse 4 delene kan enten kjøpes hver for seg, eller du kan velge å kjøpe to sett, ett for objektiv og ett for okular. Du finner begge alternativene i tabellen:

Tenebraex tabell (Fit Guide)

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing